Kantoor Weltronic Westervoort

Sinds 2005 zijn wij uw adres voor het leveren van optische en akoestische veiligheidssignalering, striping, zoeklampen, werkverlichting, stop matrix borden en aanverwanten.

Sinds 2007 zijn wij officieel importeur voor Nederland van Juluen producten, waaronder Axixtech producten vallen. Juluen staat garant voor innoviteit, goede kwaliteit, modern design, veelzijdigheid, en maar liefst 5 jaar garantie op alle LED producten.

Naast dit importeurschap voeren wij ook de bekende merken zoals Ideatec voertuigbeheersytemen,  LAP, All-remote, en ons eigen Weltronic private label producten.

Wij adviseren onze klanten op het gebied van de verschillende signaalproducten uit ons portfolio met als doel veiligheid te garanderen voor de eindgebruiker.

Onze voornaamste klanten zijn de schakel naar de eindgebruiker zoals: handelsondernemingen, carrosseriebouwers, bedrijfswageninrichters en (bedrijfs)autodealers.

Ons bedrijf is gevestigd in Westervoort (tussen Arnhem en Duiven.) U bent van harte welkom om kennis te maken met onze producten en diensten.