Weltronic biedt verschillende betaalmethodes aan:

iDEAL

Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk online betalen. U betaalt via de mobiel bankieren app of de internetbankieromgeving van uw eigen bank. iDEAL is namelijk een directe online overboeking van uw bankrekening naar de bankrekening van een ondernemer.

VISA

Visa is wereldwijd de grootste creditcard aanbieder en daardoor een veelgebruikte betaaloptie, zowel fysiek als online. Alleen al in Europa telt Visa bijna 150 miljoen kaarthouders.


Mastercard

Met Mastercard betaal je veilig, altijd en overal. Met je mobiel, wearable of creditcard, in winkels en online.


Bancontact

Bancontact verwerkt zo'n 150.000 online betaaltransacties per dag en is daarmee de meest gebruikte betaalmethode van België. 

Apple pay

Snel en eenvoudig betalen via Apple Pay, beschikbaar voor alle Apple-gebruikers in meer dan 32 landen. 

Google pay

Snel en eenvoudig betalen via Google Pay, beschikbaar voor gebruikers van een google account met betaalmogelijkheid. 

Bankoverschrijving

Wilt u zelf het factuurbedrag overmaken, dan kan dat. Kies dan bij het bestelproces voor bamkoverschrijving. Uw bestelling wordt pas verwerkt nadat de betaling is ontvangen.

De bovenstaande betalingen worden veilig verwerkt door Shopify Payments. Dit is de transactieverwerker van het grootste webshopplatform wereldwijd en heeft een hoge beoordelingsgraad. Voor de voorwaarden van Shopify Payments kunt u kijken op: https://www.shopify.com/payments